Text Box: Victoria er særlig udvalgt  som stammoder for vores avl. Vi brugte lang tid på studier af stamtavler og samtaler med mange før vi valgte netop hende. Victoria er ud af en slægt af champions i Norge, og kennel Arctic-Innova som hun kommer fra går meget op i at både temperament og fysik er helt i top. Disse ting er for os er de vigtigste forudsætninger for en perfekt familiehund og er den så også smuk oveni er det ren bonus.	
Hendes temperament er meget mildt, kærligt og venligt over for alle; dyr såvel som mennesker, store som små. Hun er en hund som hviler meget i sig selv; i fuld harmoni med sine omgivelser. Rolig når hun er inde, aktiv og nysgerrig når hun er ude, vagtsom når der er behov og altid lydhør overfor alle kommandoer; selv det at lade hønsene gå frit i haven. Sin moderlige omsorg har hun også allerede vist på sidste års kattekillinger og gør det igen i år!
Det at få hvalpe har været utrolig naturligt for hende og hun går med nidkærhed op i sin moderrolle. Alle hendes hvalpe passes med stor moderkærlighed og alligevel har hun stadig overskud til lige at nusse kattene i ørerne m.m. når hun kommer ud,  - kattene står ligefrem i kø efter det.  Selv om hvalpene passes 24/7, så har hun også stadig tid til at holde styr på hestene, stjæle brød fra hønsene og lege kort med børnene, så det at blive mangfoldiggjort har ikke forstyrret hendes indre ro. Hun er MOR helt ned i generne.
Hun er HD:A  og AD:0 og BAER +/+

Petershaves lovingdots

VICTORIA of Arctic-InnovA

Familiejournalen om Victoria og hendes hvalpe: Klik her